چراغ اسپورت

تولید کننده چراغ لوکس خودروهای داخلی

۱۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

شورولت کوروت الکتریکی و پر قدرت

جنویشن (Genovation) از نمونه تولیدی خودروی شورولت کوروت گرند اسپرت خود در نمایشگاه CES‌ امسال رونمایی کرد که به خودروی الکتریکی تبدیل شده است. اخیرا ویدئویی از این خودروی الکتریکی منتشر شده که نمایش بهتری از عملکرد شورولت کوروت تبدیل‌شده در جاده نشان می‌دهد. در این ویدئو حتی از فناوری‌های استفاده‌شده در زیر بدنه خودرو صحبت می‌شود که این کوپه را بسیار منحصربه‌فرد می‌کند. 

شورولت کوروت الکتریکی/ chevrolet corvete

قیمت خودروی الکتریکی شورولت کوروت GXE حدود ۷۵۰ هزار دلار برآورد شده که بیش از ۱۰ برابر قیمت پایه خودروی اصلی (۶۶,۵۰۹۰ دلار) است. با این حال چنین کاری منجر به تولید قدرت خروجی پاک برای خودرو شده و البته از نظر عملکرد نیز چیزی از نسخه اصلی کم ندارد. درحالی‌که پیشرانه استاندارد ۶.۲ لیتری خورجینی هشت سیلندر ۴۶۰ اسب بخار قدرت و ۶۳۱ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کرد، سیستم محرکه دو موتوره GXE توان خودروی الکتریکی را به بیش از ۸۰۰ اسب بخار و گشتاور را به بیش از ۹۴۹ نیوتن‌متر می‌رساند. چنین عملکردی کافی است تا کوپه الکتریکی شورولت کوروت در کمتر از ۳ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت برسد؛ درحالی‌که قادر است به بیشینه سرعت ۳۵۴ کیلومتر بر ساعت دست یابد. اما با وجود این ویژگی‌های استثنایی، باتری ۶۰ کیلووات ساعت خودروی الکتریکی در صورت رانندگی عادی تا ۲۰۹ کیلومتر محدوده رانندگی را پوشش می‌دهد؛ به این معنا که عملکرد تهاجمی‌تر در پشت فرمان باعث می‌شود که بتوان در هر بار شارژ فاصله کوتاه‌تری با خودرو طی کرد.

شورولت کوروت الکتریکی/ chevrolet corvete

GXE تا حد زیادی ظاهر طراحی کوروت را حفظ می‌کند؛ جلوی خودرو دارای جلوپنجره‌ی مشبک هم‌رنگ بدنه است که اصلاح شده و دیفیوزر بزرگی در پشت آن قرار دارد. کالیبرهای سبزرنگ ترمز، جلوه رنگارنگی به فضای بیرونی خودرو می‌افزایند؛ درحالی‌که طراحی داخلی تقریبا بدون تغییر مانده است و با شورولت کوروت معمولی همخوانی زیادی دارد. البته جنویشن گزینه‌های سفارشی به امکانات داخلی خودروی الکتریکی اضافه می‌کند و خریداران می‌توانند رنگ و نوع مواد استفاده‌شده را خود انتخاب کنند. 

علاقه‌مندان به خرید خودروی الکتریکی شورولت کوروت GXE، باید صبور باشند و پس از سپرده‌گذاری ۲۵۰ هزار دلاری تا سه‌ماهه‌ی چهارم سال ۲۰۱۹ منتظر بمانند. تحویل خودرو تا آن موقع انجام نخواهد شد و جنویشن اعلام کرده است که تنها ۷۵ نمونه از شورولت کوروت GXE‌ الکتریکی خواهد ساخت. 

اگر‌چه خودروی الکتریکی تبدیل‌شده GXE‌ بسیار گران است؛ اما به‌هرحال محصول شرکتی است که به‌خوبی می‌داند چطور خودروی الکتریکی پرسرعت تولید کند. در ماه مارس ۲۰۱۷، جنویشن با خودروی الکتریکی اصلاح‌شده کوروت C6 توانست رکورد جدید سرعت برای خودروی الکتریکی خیابانی را با ۳۳۶.۳ کیلومتر بر ساعت در مرکز پرتاب شاتل کندی ثبت کند. 

طراحی و تولید خودروی الکتریکی هر روز در میان خودروسازان بزرگ جهان افزایش می‌یابد و می‌بینیم که این حرکت باعث پیشرفت چشم‌گیر فناوری الکتریکی طی سالیان اخیر شده است. به نظر می‌رسد با تولید خودروهای الکتریکی سریع و قدرتمند، در آینده شاهد حضور بیش‌تر آن‌ها در سطح جهانی باشیم و مسائلی که در زمینه محدوده رانندگی و زمان شارژ وجود دارند نیز روزی حل شوند. 

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • فرشید فرشید چیان
    • چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶

    اتفاقات هیجان انگیز بازار خودرو سال 2018

    سال ۲۰۱۷ با تمام اتفاقات خوب و بد حدود یک ماه است که تمام شده و سال ۲۰۱۸ با فرصت‌های تازه شروع شده است. در این مطلب قصد داریم هفت اتفاق یا فناوری جذاب در سال جدید میلادی را پیش‌بینی کنیم.

    شاسی‌بلند و کراس‌اورهای بیشتر

    suv comparison

    سال گذشته مدل‌های جدید زیادی در این کلاس معرفی شد که این مورد برای علاقه‌مندان و دنبال‌کنندگان دنیای خودرو چندان عجیب نیست. در سال ۲۰۱۴، خودروهای شاسی‌بلند و کراس‌اوربا کنار زدن سدان‌ها، پرفروش‌ترین خودروهای بازار آمریکا بودند. این روند صعودی همچنان ادامه دارد؛ به‌طوری‌که در بیشتر کشورهای جهان، این کلاس از خودروها محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. با توجه به آمار کلی فروش منتشرشده، شاسی‌بلند و کراس‌اورها، سدان‌ها و وانت پیکاپ‌ها در مجموع با افزایش فروش روبرو شده‌اند.

    لامبورگینی اوروس / Lamborghini Urus

    اما دلیل افزایش فروش و محبوبیت فراوان شاسی‌بلندها چیست؟ دلایل زیادی در این اتفاق دخیل هستند؛ به‌طور کلی امروزه مردم به خودروهای همه‌کاره علاقه‌ی بیشتری نشان می‌دهند. خودرویی که قابلیت‌هایی چون رانندگی راحت در بزرگراه، فضای کافی برای وسائل تفریح آخر هفته یا رانندگی آف‌رود داشته باشد، بیشتر نزد خریداران محبوب خواهد بود. با وجود گزینه‌ی پیشرانه‌ی دیزل که در مقایسه با بنزین قیمت کمتری دارد، خودروهای شاسی‌بلند/کراس‌اور گزینه‌ی مناسبی خواهند بود.

    برخی شرکت‌های خودروسازی هنوز به میدان تولید شاسی‌بلندها وارد نشده‌اند. از طرفی شرکت‌های معروفی مانند لامبورگینی هم وجود دارند که با درک شرایط موجود، پس از سه دهه دومین شاسی‌بلند خود را عرضه می‌کنند. اگر تقاضای بالای این کلاس از خودروها در چند سال آینده ادامه داشته باشد، احتمالاً برندهایی که اصلاً فکر نمی‌کردیم هم به این میدان وارد خواهند شد. یعنی باید منتظر شاسی‌بلند فراری هم باشیم.

    عصر جدید ابرخودروها

    Mercedes-Benz AMG Project ONE

    زمانی بود که در کلاس خودروهای سوپراسپرت، فقط چند مدل انگشت‌شمار حضور داشتند. اما در چند سال اخیر خودروهای پرقدرت کلاس ابرخودروها را ایجاد کرده‌اند. سال ۲۰۱۷ با معرفی سوپراسپرت و ابرخودروهایی چون مک‌لارن سنا، مرسدسAMG پروژه یک، استون مارتین والکری و هنسی ونوم F5 همراه بود. از این گذشته، روز به روز به شرکت‌های کوچکی که سوپراسپرت‌های پرقدرت تولید می‌کنند اضافه می‌شود. آیا واقعا این کلاس از خودروها بیش از حد شلوغ شده است؟

    جواب دادن به این سؤال مشکل است. چیزی که از آن در سال ۲۰۱۸ مطمئن هستیم، بیشتر شدن سوپراسپرت‌ها و ثروت بیشتر خریداران ثروتمند آن‌ها است. سوپراسپرت‌ها و ابرخودروها که به‌عنوان اسبا‌ب‌بازی‌های ثروتمندان به شمار می‌آیند، در سال جدید همچنان به جنگ بر سر زمان کمتر در تست سرعت صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت ادامه خواهند داد.

    پیشرفت بیشتر خودروهای برقی و تکنولوژی باتری

    تسلا رودستر tesla roadster 2020

    اگر بخواهیم در مورد تکنولوژی و صنعت خودروسازی صحبت کنیم، بدون شک یکی از محورهای اصلی، خودروی برقی و فناوری پک‌های باتری آن‌ها خواهد بود. حتی دونالد ترامپ و کابینه‌ی او نیز با قوانین محافظت از محیط زیست و حمایت از خودروهای کم‌مصرف همسو شده‌اند. در کشورهای اروپایی و حتی آسیا نیز این گرایش بیشتر از همیشه شده است. به‌ نظر می‌رسد دنیا منتظر خودروهای برقی پرقدرت با شعاع حرکتی بالا است. شاید نسل جدید تسلا رودستر پاسخ مناسبی به این تقاضا باشد.

    پیشرفت و گسترش فناوری خودران

    ماشین خودران

    سال ۲۰۱۷ با پیشرفت‌های مهمی در فناوری خودران مانند سیستم‌های ایمنی جدید و بهتر، آزمایش‌ در جاده‌های عمومی و سرمایه‌گذاری‌های کلان همراه بود. خودروهای خودران بخش مهمی از آینده‌ی صنعت خودروسازی را تشکیل می‌دهند که به همین دلیل، شرکت‌های بزرگ به‌ دنبال عرضه‌ی این فناوری در محصولات خود هستند. این فناوری هنوز به مرحله‌ی کاربردی نرسیده است ولی حتماً سال جدید پیشرفت‌های مهمی در آن ایجاد خواهد شد. با ورود شرکت‌های بزرگ که در حوزه‌های غیر از خودروسازی فعال هستند (گوگل، اینتل، اپل و ...) آینده‌ی خودروهای خودران هیجان‌انگیز به‌ نظر می‌رسد.

    اتصالات بهتر و تعامل بیشتر با خودرو

    رنو سیمبیوز 2017/renault symbioz

    در کنار فناوری خودران، پیشرفت سیستم اتصال و تعامل بین خودرو، راننده و تجهیزات دیجیتال نیز جالب توجه است. یکی از بهترین نمونه‌های سال ۲۰۱۷، خودروی مفهومی رنو سیمبیوز (Symbioz) بود که در نمایشگاه خودروی فرانکفورت به نمایش گذاشته شد. محصول رنو اتصال بین خودرو و محیط را به سطح جدیدی رساند؛ سطحی که خودرو بخشی از خانه‌ی هر فرد خواهد شد.

    بدیهی است که ایده‌ی رنو سیمبیوز در سال ۲۰۱۸ عملی نمی‎شود؛ ولی حداقل مصداق روشنی از آینده‌ی دور خودروها خواهد بود. تصور کنید که چراغ‌ها، سیستم تهویه و سیستم صوتی یا تلویزیون منزل را قبل از رسیدن به خانه و در هنگام نشستن در خودرو کنترل کنید. آینده‌ی خودروها بدون شک دیجیتال خواهد بود؛ حتی در خودروهای فعلی هم بخش کمی به‌صورت آنالوگ مانده است.

    شیوه‌های نوین نمایش، خرید و تست خودرو

    واقعیت مجازی خودرو

    با پیشرفت تکنولوژی، فقط نحوه‌ی رانندگی خودرو تغییر نمی‌کند؛ بلکه پایه و اساس خرید آن هم دگرگون خواهد شد. درحالی‌که شرکت‌های چون لیفت (Lyft) و اوبر (Uber) در حوزه‌ی تاکسیرانی حمکفرمانی می‌کنند، شرکت‌های بزرگ خودروسازی چون پورشه و ولوو به‌ دنبال ایجاد خدمات اشتراکی مالکیت خودرو هستند.

    مورد دیگر تست رانندگی خودرو قبل از خرید است. با وجود فناوری واقعیت مجازی و پیشرفت آن در آینده، خریداران می‌توانند خودرو را در داخل ساختمان تست کنند. حتی می‌توان کابین سفارشی به همراه انواع آپشن را شبیه‌سازی و در محیط مجازی تجربه کرد. نمایندگی‌های بریتانیای شرکت ژاپنی مزدا در حال حاضر چنین خدماتی ارائه می‌دهند.

    نمایشگاه خودرو دیترویت

    اما شاید مورد دیگر انواع نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی باشد. معمولاً در یک تالار بزرگ غرفه‌های مختلف برای شرکت‌های خودروسازی ارائه می‌شود تا محصولات جدید به نمایش عموم گذاشته شود. با اینکه حضور در نمایشگاه و از نزدیک دیدن خودروها تجربه‌ای قدیمی و لذت‌بخش است، شاید هزینه‌های هنگفت برگزاری و البته پیشرفت تکنولوژی، قالب جدیدی از نمایشگاه‌های خودرو را ایجاد کند.

    ورود شرکت‌های خودروسازی چینی به بازار آمریکا

    جیلی / Geely

    بسیاری از محصولات چینی از خوراکی تا لوازم خانگی در بازار آمریکا به فروش می‌رود؛ ولی هنوز خودروهای ساخت چین به‌طور رسمی به دست مردمان آمریکا نرسیده‌اند. با این‌حال چینی‌ها قصد دارند هرچه زودتر به بازار آمریکا خودرو صادر کنند. به‌عنوان مثال جیلی درحال حاضر مالک ولوو شده است و سدان‌های جدید را در کارخانه‌های واقع در چین، برای بازار آمریکا می‌سازد. از طرفی شرکت‌های آمریکایی جنرال موتورز و فورد نیز مدل‌هایی چون کادیلاک CT6 پلاگین هیبرید، بیوک انویژن و فورد فوکوس را برای چینی‌ها می‌سازند. البته اخیراً مقامات GAC از ورود رسمی در سال ۲۰۱۹ به بازار آمریکا خبر داده بودند؛ این خبر تحت تأثیر مخالفت احتمالی دونالد ترامپ ،رئیس جمهوری آمریکا قرار گرفت تا ورود خودروهای چینی به بازار آمریکا، در هاله‌ای از ابهام قرار گیرد.

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • فرشید فرشید چیان
    • چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶

    سیستم دو کلاجه PDK پورشه

    سیستم دوکلاچه پورشه سوالات زیادی برای بیش‌تر افراد ایجاد می‌کند و همین باعث شده تا خودروساز مطرح آلمانی با انتشار ویدئویی در مورد معنی و طریقه تلفظ آن توضیحاتی ارائه دهد.

    سیستم دوکلاچه پورشه سوالات زیادی برای بیش‌تر افراد ایجاد می‌کند و همین باعث شده تا خودروساز مطرح آلمانی با انتشار ویدئویی در مورد معنی و طریقه تلفظ آن توضیحاتی ارائه دهد.


    پورشه با انتشار مجموعه‌ ویدئویی فوق‌العاده‌ای قصد دارد به سوالات رایج کاربران در مورد فناوری‌ها و خودروهای تولید خود پاسخ دهد. پیش از این پورشه توضیح داده که چگونه نام پورشه برای این خودروساز انتخاب شده و گزینش نام 911 برای یکی از بهترین خودروهای اسپرت دنیا به چه صورت انجام گرفته است. در قسمت جدید این مجموعه پورشه با شیوه تلفظ سیستم Porsche Doppelkupplungsgetriebe سروکار دارد؛ سیستمی که اغلب افراد با عنوان PDK از آن یاد می‌کنند و شاید همین تلفظ دشوار آن باعث شده است تا کسی نتواند اسم اصلی آن را بیان کند. 

    سیستم دوکلاچه پورشه/ porsche

    پورشه کتمان نمی‌کند که کلمه Doppelkupplungsgetriebe یکی از پیچیده‌ترین واژگان زبان آلمانی است و همان‌طور که خیلی افراد می‌دانند به سیستم انتقال قدرت دوکلاچه پورشه ترجمه می‌شود. حتی در این ویدئو هم کلمه آن‌قدر با سرعت تلفظ می‌شود که دیگران بتوانند آن را دوباره به درستی بگویند. تلاش برای گفتن این کلمه تداعی کننده خاطراتی در مورد تزریق نووکائین به داخل لثه برای کشیدن دندان است و زحمت زیادی که در این بین توسط چانه تحمل می‌شود. 

    همراه با درس کوتاهی در مورد شیوه تلفظ PDK، پورشه اطلاعات مفیدی در مورد تاریخچه سیستم انتقال قدرت دوکلاچه ارائه می‌دهد. PDK اولین بار در دهه ۱۹۶۰ استفاده شده، زمانی که خودروساز آلمانی اولین بار در مسابقات موتوراسپرت شروع به فعالیت کرد. سپس در دهه ۱۹۸۰ پورشه از PDK در خودروهای مسابقه‌ای پورشه 956 گروه C استفاده کرد. زمانی که پورشه برای بهترین خودروی قرن (پورشه 911) آزمایش انجام می‌داد، تصمیم گرفت از سیستم انتقال قدرت دوکلاچه PDK‌ نیز در آن بهره بگیرد. البته پیش از آن نیز جعبه دنده‌های دوکلاچه دیگری وارد بازار خودرو شده بود، اما پورشه به سرعت در زمینه تولید این فناوری و دوام و قابلیت اطمینان محصول پیشرو شد. 

    اگر قصد دارید کمی با دوستان خودرویی خود شوخی کنید، سعی کنید بیش‌تر وقت بگذارید تا یاد بگیرید که چگونه Doppelkupplungsgetriebe پورشه را تلفظ کنید. البته سعی کنید به اندازه کافی تمرین کنید تا در جمع اسباب تفریح نشوید. شاید تلفظ این فناوری پورشه یک شاهکار برجسته زبان‌شناسی باشد و کسی که بتواند آن را به خوبی بخواند قدرت زیادی در زبان آلمانی داشته باشد. البته می‌توانید مانند بیش‌تر افراد به جای واژه اصلی از PDK استفاده کنید و خیلی خود را خسته نکنید؛ انتخاب با شماست. 

    پورشه با انتشار مجموعه‌ ویدئوی فوق‌العاده‌ای قصد دارد به سوالات رایج کاربران در مورد فناوری‌ها و خودروهای تولید خود پاسخ دهد. پیش از این پورشه توضیح داده که چگونه نام پورشه برای این خودروساز انتخاب شده و گزینش نام 911 برای یکی از بهترین خودروهای اسپرت دنیا به چه صورت انجام گرفته است. در قسمت جدید این مجموعه پورشه با شیوه تلفظ سیستم Porsche Doppelkupplungsgetriebe سروکار دارد؛ سیستمی که اغلب افراد با عنوان PDK از آن یاد می‌کنند و شاید همین تلفظ دشوار آن باعث شده است تا کسی نتواند اسم اصلی آن را بیان کند. 

    سیستم دوکلاچه پورشه/ porsche

    پورشه کتمان نمی‌کند که کلمه Doppelkupplungsgetriebe یکی از پیچیده‌ترین واژگان زبان آلمانی است و همان‌طور که خیلی افراد می‌دانند به سیستم انتقال قدرت دوکلاچه پورشه ترجمه می‌شود. حتی در این ویدئو هم کلمه آن‌قدر با سرعت تلفظ می‌شود که دیگران بتوانند آن را دوباره به درستی بگویند. تلاش برای گفتن این کلمه تداعی کننده خاطراتی در مورد تزریق نووکائین به داخل لثه برای کشیدن دندان است و زحمت زیادی که در این بین توسط چانه تحمل می‌شود. 

    همراه با درس کوتاهی در مورد شیوه تلفظ PDK، پورشه اطلاعات مفیدی در مورد تاریخچه سیستم انتقال قدرت دوکلاچه ارائه می‌دهد. PDK اولین بار در دهه ۱۹۶۰ استفاده شده، زمانی که خودروساز آلمانی اولین بار در مسابقات موتوراسپرت شروع به فعالیت کرد. سپس در دهه ۱۹۸۰ پورشه از PDK در خودروهای مسابقه‌ای پورشه 956 گروه C استفاده کرد. زمانی که پورشه برای بهترین خودروی قرن (پورشه 911) آزمایش انجام می‌داد، تصمیم گرفت از سیستم انتقال قدرت دوکلاچه PDK‌ نیز در آن بهره بگیرد. البته پیش از آن نیز جعبه دنده‌های دوکلاچه دیگری وارد بازار خودرو شده بود، اما پورشه به سرعت در زمینه تولید این فناوری و دوام و قابلیت اطمینان محصول پیشرو شد. 

    اگر قصد دارید کمی با دوستان خودرویی خود شوخی کنید، سعی کنید بیش‌تر وقت بگذارید تا یاد بگیرید که چگونه Doppelkupplungsgetriebe پورشه را تلفظ کنید. البته سعی کنید به اندازه کافی تمرین کنید تا در جمع اسباب تفریح نشوید. شاید تلفظ این فناوری پورشه یک شاهکار برجسته زبان‌شناسی باشد و کسی که بتواند آن را به خوبی بخواند قدرت زیادی در زبان آلمانی داشته باشد. البته می‌توانید مانند بیش‌تر افراد به جای واژه اصلی از PDK استفاده کنید و خیلی خود را خسته نکنید؛ انتخاب با شماست. 

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • فرشید فرشید چیان
    • چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶

    بی ام و آلپینا B4 S

    پس از ساخت کاربراتورهای باکیفیت و گرفتن تأییدیه از شرکت خودروسازی بی‌ام‌و، آلپینا (Alpina) که در ابتدا به تولید ماشین‌ تحریر می‌پرداخت، در سال ۱۹۶۵ با یک تیم مهندسی ۸ نفره به‌عنوان یک شرکت تیونینگ شروع به‌ کار کرد.آلپینا به تولید کاربراتور و تقویت سرسیلندر ادامه داد تا در سال ۱۹۷۰ با ۷۰ کارمند به شهر بوشلو، باواریا نقل مکان کند.

    Alpina B4 S  /آلپینا

    پس از بهینه‌سازی محصولات مختلف بی‌ام‌و، ایجاد نشان اختصاصی و شرکت موفقیت‌آمیز در چند مسابقه‌ی اتومبیلرانی، آلپینا به دنبال ایجاد یک شرکت بزرگ‌تر و مستقل بود. سرانجام در سال ۱۹۸۳، وزارت فدرال حمل و نقل آلمان،  شرکت آلپینا را به‌عنوان یک برند خودروسازی مستقل و نه به‌عنوان تیونر بی‌ام‌و طبقه‌بندی کرد. البته محصولات آلپینا، هنوز هم در برخی از نمایندگی‌های رسمی بی‌ام‌و به فروش می‌روند. خودروهای آلپینا ویژگی‌های مشخصی مانند رینگ‌های آلیاژی ۲۰ پر، رنگ بدنه‌ی آبی متالیک آلپینا، تزئینات کابین به رنگ‌های آبی و سبز دارند که در برابر محصولات بی‌ام‌و متفاوت هستند.

    آلپینا؛ ترکیب خالص بی‌ام‌و و دپارتمان M

    Alpina B4 S  /آلپینا

    تیم مهندسی آلپینا، با انتخاب از بین محصولات بی‌ام‌و و بهینه‌سازی‌های مشخص، به دنبال رقابت با دپارتمان M این شرکت آلمانی در یک سطح دیگر است. هدف آلپینا نصب سیستم اگزوز پرسروصدا، طراحی‌های تهاجمی و استفاده فراوان از فیبر کربن نیست؛ بلکه تیم مهندسی این شرکت، مدل‌های بی‌ام‌و را به سطح جدیدی از راحتی و لوکس بودن می‌رساند. شاید بتوان گفت آلپینا با اینکه یک شرکت مستقل است، اما برند لوکس بی‌ام‌و محسوب می‌شود. خط تولید آلپینا اکنون با ۹ مدل مختلف در نسخه‌های کوپه و کروک پر شده است. در این مقاله به بررسی مدل B4 S کوپه می‌پردازیم. با زومیت همراه باشید.

     B4 S؛ بی‌ام‌و M4 لوکس با قدرت بیشتر

    Alpina B4 S  /آلپینا


    شاید با اولین نگاه به طراحی و نام B4، این مدل را رقیب شکست‌خورده‌ی بی‌ام‌و M4 بدانید. اما B4 با داشتن سرعت و راحتی بیشتر، فراتر از محصول دپارتمان M بی‌ام‌و عمل می‌کند. آلپینا B4 یک خودروی پرقدرت با شخصیت جنتلمن است؛ چیزی که در M4 خبری از آن نیست.

    آلپینا B4 S در اصل نسخه‌ی بهینه‌‌شده‌ی بی‌ام‌و 435i است. تیم مهندسی آلپینا با نصب توربوشارژر بزرگ‌تر در کنار پیشرانه‌ی ۶ سیلندر خطی توئین توربو N55 بی‌ام‌و با حجم ۳ لیتر، ۲۰ درصد خنک‌کنندگی بهتر ارائه داده است؛ این پیشرانه با مدیریت بهتر سیستم روغن‌کاری، به B4 S، قدرت ۴۳۴ اسب بخار و گشتاور ۶۶۰ نیوتن‌متر می‌دهد.


    Alpina B4 S  /آلپینا

    قدرت B4 S در مقایسه با M4 فقط ۹ اسب بخار بیشتر شده است؛ اما تفاوت ۱۱۰ نیوتن‌متری گشتاور، واقعا شخصیت این دو خودرو را از هم جدا می‌کند. برای اولین بار در شرکت آلپینا، به همراه سیستم چهار چرخ محرک  علاوه بر نمونه‌ی دیفرانسیل عقب، قابل سفارش است و از جعبه‌دنده‌ی ۸ سرعته‌ی خودکار استفاده می‌شود که با نوع دو کلاچه‌ی موجود در M4 متفاوت خواهد بود. B4 S محور عقب، در زمان ۴.۲ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. اما مدل تمام چرخ محرک این کوپه‌ی اسپرت، برای رسیدن به این سرعت فقط به ۳.۹ ثانیه زمان نیاز دارد که در مقایسه با بی‌ام‌و M4 عملکرد بهتری خواهد داشت.

    لوکس‌تر و شاید زیباتر

    Alpina B4 S  /آلپینا


    به‌طور کلی شاسی تغییر نکرده؛ اما محصول آلپینا به کمک‌فنرها، دمپرها و آنتی‌رول‌بارهای جدید مجهز شده است. از طرفی در مقایسه با M4، زاویه‌ی کمبر و و زاویه‌ی بین چرخ و خط طولی خودرو، بیشتر به سمت داخل بدنه متمایل شده است. سیستم اگزوز از نوع سفارشی و از برند Akrapovic است. از ویژگی‌های ظاهری B4 S می‌توان به رینگ‌های مخصوص ۲۰ اینچی آلپینا، اسپویلر جلو با نشان «ALPINA»، اسپویلر کوچک عقب،  طراحی نوستالژیک کابین که با روکش‌های چرمی قهوه‌ای و نشان‌های آلپینا همراه شده‌ است و رنگ‌های کلاسیک سبز یا آبی بدنه اشاره کرد.

    نهایت عملکرد در کنار نهایت راحتی

    Alpina B4 S  /آلپینا


    سواری آلپینا B4 S همان هیجان M4 را در نهایت راحتی به همراه دارد. بی‌ام‌و M4 سرعت و شتاب زیاد را در کنار سروصدای زیاد و سواری نسبتاً سفت و محکم ارائه می‌دهد؛ اما B4 S با داشتن سرعت آرامش‌بخش ولی جذاب، در کلاس دیگری قرار می‌گیرد. پیشرانه روان و پرقدرت عمل می‌کند؛ B4 S از گشتاور بیشتر وگیربکس اتوماتیک ۸ سرعته‌ی ZF نهایت استفاده را کرده است و گاز دادن با آن، لذت بی‌نظیری به راننده تزریق می‌کند. در یک کلام باید گفت که آلپینا B4 S کوپه‌ی سریعی است؛ به قدری که حتی M4 هم در آن عقب خواهد ماند.

    فنربندی بهینه‌‌شده و البته وزن ۱۶۹۰ کیلوگرمی، به چسبندگی B4 S در پیچ‌ها کمک زیادی کرده است. جایی که M4 تقلا می‌کند تا به جاده بچسبد و معمولا به دریفت و سُر خوردن پنا می‌برد، آلپینا B4 S در نهایت خونسردی به جاده چنگ می‌زند تا تایرهای میشلن پایلوت اسپرت 4 S به انجام وظیفه بپردازند.

    فرمان سنگین، شخصی‌سازی کمتر

    Alpina B4 S  /آلپینا


    متأسفانه ایراد فرمان سنگین M4 در محصول آلپینا نیز وجود دارد و بازخورد دقیق تماس چرخ‌های جلو و جاده، به‌سختی فراهم می‌شود. مورد دیگر، برخلاف سیستم موجود در M4، نبود تنظیمات شخصی‌سازی جداگانه برای سیستم‌های فرمان، تعلیق و انتقال قدرت در آلپینا است. برای تغییر تنظیمات رانندگی B4 S، حالت‌های رانندگی نرم، اسپرت و اسپرت پلاس وجود دارند که تمام عملرد خودرو را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

    حالت رانندگی نرم (Comfort) کاملاً برازنده‌ی شخصیت آرام، متین و تحت کنترل آلپینا است که در بهترین حالت فرمان‌پذیری، سواری مثال‌زدنی ارائه می‌دهد. البته حالت‌های رانندگی اسپرت و اسپرت پلاس هم وجود دارند که چهره‌ی دیگر آلپینا، یعنی کوپه‌ی پرقدرت و جذاب را نمایان می‌کنند. علاوه بر این، به لطف وجود دیفرانسیل لغزش محدود به‌صورت استاندارد، B4 S در رانندگی جسورانه با نمایش مختصری از دریفت آلمانی، کمی هم شیطنت بروز می‌دهد.

    کلام آخر

    Alpina B4 S  /آلپینا


    اگر بخواهیم کاملاً وارد جزئیات شویم و به کاغذ نگاه کنیم، M4 و B4 S خودروهای بسیار مشابهی هستند. هر دو مدل بر اساس سری ۳/۴ بی‌ام‌و ساخته شده‌اند و در شاسی، پیشرانه، بدنه و کابین تغییرات و بهینه‌سازی دریافت کرده‌اند. از سوی دیگر هر دو مدل، به‌قدری سرعت و شتاب دارند که خریداران جوان خودروهای کوپه‌ی اسپرت را راضی نگه دارند. بااین‌حال تجربه‌ی رانندگی این مدل، مانند تفاوت شب و روز است. آلپینا B4 S موجودی آرام و هوشمند است که در زیر این نقاب، قدرت و سرعت زیادی مخفی کرده؛ اما M4 کاملاً نقطه‌ی مقابل آلپینا است.

    با قیمت پایه‌ی ۶۳ هزار پوند (حدود ۸۷ هزار دلار) و به لطف وجود آپشن‌های فراوان در کابین، رنگ بدنه و البته پکیج تورینگ ۲۵۰۰ پوندی، احتمال افزایش این مبلغ به بالای ۷۰ هزار پوند (حدود ۹۷ هزار دلار) وجود دارد که قدری از قیمت پایه‌ی بی‌ام‌و M4 بیشتر است. ولی با این مبلغ علاوه بر خرید یکی از بهترین کوپه‌های اسپرت آلمانی، عضویت در یکی از انحصاری‌ترین گروه‌های مالکان یک برند هم فراهم می‌شود.

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • فرشید فرشید چیان
    • چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶

    لامبورگینی اوروس

    اوروس (Urus) دومین شاسی‌بلند گاو ایتالیایی خشمگین، کم و بیش به نمایندگی‌های فروش لامبورگینی در سراسر جهان وارد شده است. علاقمندان دنیای خودرو، به‌خصوص رسانه‌های خودرویی معتبر جهان، مدتی است که با نگاه اولیه به اوروس، نظرات متفاوتی نسبت به این شاسی‌بلند سوپراسپرت منتشر می‌کنند.

    آیا اوروس با پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل، به‌عنوان شاسی‌بلند جدید لامبورگینی که بر اساس پلتفرم آئودی Q7 (و بنتلیبنتایگا) ساخته شده است، شایستگی حضور در این خانواده‌ی خاص ایتالیایی را دارد؟


    لامبورگینی اوروس / Lamborghini Urus

    ابتدا باید روراست باشیم که اوروس، یک سوپراسپرت V12 موتور میانی نیست، بلکه یک شاسی‌بلند موتورجلو است. با وجود پلتفرم مشترک با آئودی Q7، اوروس فقط یک آئودی با بدنه‌ی ایتالیایی نیست و البته جالب است بدانید (به دلیل پلتفرم MLB) که پیشرانه‌های V10 هوراکان یا V12 اونتادور برای این شاسی‌بلند بسیار بزرگ هستند. تفاوت‌های اوروس و Q7 بسیار زیاد است؛ با وجود پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۴ لیتری توئین توربوشارژ، قدرت ۶۵۰ اسب بخار، گشتاور ۸۵۰ نیوتن‌متر و زمان ۳.۶ ثانیه در تست سرعت صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت، اوروس در بخش قوای فنی یک سر و گردن بالاتر از Q7 قرار می‌گیرد.

    اما شاسی‌بلند اوروس فقط در قوای فنی بالا خلاصه نمی‌شود. به‌عنوان مثال این اولین محصول تاریخ لامبورگینی است که در صندلی‌ها ردیف عقب، سرنشینان بزرگ‌سال را به‌راحتی جای می‌دهد و احتمالاً اولین خودروی لامبورگینی که توانایی کشش کاروان دارد که البته به گیره‌ی تریلر هم مجهز است. از قدرت بالا و بزرگ‌ترین ترمزهای سرامیک کربنی دنیا (خودروهای تولید انبوه کارخانه‌ای) که بگذریم، اوروس با داشتن فضای زیاد صندوق و صندلی‌های ردیف عقب، دید وسیع راننده، تکنولوژی‌های فراوان که حتی چند مورد آن از سدان لوکس آئودی A8 قرض گرفته شده، یکی از خواستنی‌ترین شاسی‌بلندهای بازار جهانی است.

    لامبورگینی اوروس / Lamborghini Urus


    همانطور که می‌دانیم، بازار پرتقاضای شاسی‌بلندها، یکی از دلایل عرضه‌ی دومین شاسی‌بلند لامبورگینی است؛ اما آیا اوروس واقعاً یک موفقیت تجاری خواهد بود؟ برای پاسخ به این سؤال نباید عجله کرد. اوروس بدون شک یک محصول کامل ساخت گروه خودروسازی فولکس واگن است که شاید دلیل محکمی برای عدم شکست این شاسی‌بلند زیبا باشد.

     برخی کارشناسان لامبورگینی اوروس را در کلاس جدید سوپر شاسی‌بلند یا شاسی‌بلند سوپراسپرت طبقه‌بندی می‌کنند. شکی نیست که محصول جدید لامبورگینی، مشتریان تازه‌ای به این برند ایتالیایی اضافه می‌کند؛ به دنبال افزایش مشتریان و به تبع افزایش فروش، مقامات لامبورگینی منابع مالی بیشتری برای سوپراسپرت‌های آینده‌ به دست می‌آورند که شاید هدف اصلی همین باشد.

    لامبورگینی اوروس / Lamborghini Urus

    برخی علاقه‌مندان دنیای خودرو، مقامات لامبورگینی را برای تولید شاسی‌بلند اوروس سرزنش می‌کنند؛ اما باید بدانیم گاو خشمگین ایتالیایی برخلاف شرکت‌های دیگری چون آلفارومئو، بنتلی و رولزرویس، در ساخت خودروهای شاسی‌بلند بی‌تجربه نیست. اوروس را باید دنباله‌ای بر شاسی‌بلند نظامی LM002 دانست که مسیر جدی و شاید الزام‌آوری در پیش گرفته است. مدل مفهومی اوروس حدود ۵ سال و نیم پیش رونمایی شد. اگر تصاویر مدل مفهومی و مدل نهایی را مقایسه کنیم، کاری جز اعتراف به شباهت بالایی این دو مدل نمی‌توان کرد.


    لامبورگینی اوروس / Lamborghini Urus

    بزرگ‌ترین نمایندگی فروش لامبورگینی در جهان، در دوبی قرار دارد. یوتیوبر Mr JWW به این نمایندگی دعوت شد تا نگاه نزدیکی به لامبورگینی اوروس داشته باشد. با توجه به قدرت و قوای فنی، اوروس، جیپ چروکی ترک‌هاوک را به‌عنوان رقیب اصلی در برابر خود می‌بیند. مقامات لامبورگینی ادعا می‌کنند که تیم مهندسی این شرکت با اوروس مرز بین شاسی‌بلند کاربردی، پرقدرت و آف‌رود را به کمترین حد ممکن رسانده‌ است.

    لامبورگینی اوروس / Lamborghini Urus

    در واقع اوروس توانایی‌های آف‌رود و رانندگی در پیست را در کنار یک خودروی روزمره ارائه می‌دهد. شاید مصداق این ادعا، حالت‌های رانندگی مختلف اوروس شامل  استرادا (Strada)، اسپرت، کورسا (Corsa)، سابیا یا شنی (Sabbia)، ترا یاآف‌رود (Terra) و نِوِ یا برفی (Neve)  باشد. علاوه براین اوروس اولین محصول لامبورگینی خواهد بود که در آینده‌ای نزدیک، نسخه‌ی هیبرید خواهد داشت.

    Mr JWW اشاره می‌کند که با توجه به پیش‌فروش بالا، لیست انتظار ۱۸ تا ۲۴ ماهه و افزایش تولید، اوروس شاید با کنار زدن فروش مدل گالاردو، پرفروش‌ترین محصول لامبورگینی شود و البته با استارت پیشرانه‌ی V8، ویدئوی جذاب خود را به اتمام می‌رساند.

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • فرشید فرشید چیان
    • چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶

    فولکس واگن اپ GTI 2018

    امروزه خودروهای گوناگونی عرضه می‌شوند که هر کدام لذت خاص خود دارند. شاید جذابیت یک مدل فقط در شتاب‌گیری باشد، یا مثلاً یک خودروی کروک، که رانندگی بدون سقف را فراهم می‌کند. حس ماساژ صندلی‌های یک خودروی لوکس یا شکست دادن یک خودروی مدرن با یک مدل قدیمی در خیابان، همه لذت متفاوتی دارند.

    شاید بتوان گفت که ساده‌ترین تعریف از یک خودروی لذت بخش، در فولکس واگن آپ GTI خلاصه شده است. آپ GTI یک محصول شهری (مینی) اسپرت است؛ آپ GTI نه کروک است که با رانندگی در آن سرنشینان سرماخوردگی پیدا کنند و نه قدرت زیادی دارد که با گاز دادن آن، همه مشکل شنوایی پیدا کنند. آپ GTI با هزینه یا تعرفه‌ی بیمه بالا حساب بانکی راننده را خالی نمی‌کند و البته گواهینامه‌ را هم باطل نخواهد کرد. فولکس واگن آپ GTI یک خودروی شهری باظرفیت ۴ سرنشین و یک صندوق عقب معمولی است که رانندگی و زندگی با آن راحت خواهد بود.

    فولکس واگن آپ؛ خودروی شهری مدرن

    فولکس واگن آپ! / Volkswagen Up! GTI

    شرکت خودروسازی فولکس واگن، در نمایشگاه بین‌المللی خودروی آلمان سال ۲۰۰۷، از مدل کانسپت آپ با طرح موتور عقب، محور عقب رونمایی کرد. مدل‌های مختلف و مفهومی آپ در چند نمایشگاه خودروی دیگر به نمایش در آمدند تا سرانجام در سال ۲۰۱۱، مدل نهایی و تولیدی با طرح موتور جلو، محور جلو بر پایه‌ی پلتفرم NSF معرفی شد. آپ در کشورهای مختلف جهان در قالب فولکس واگن آپ ، سئات Mii و اشکودا Citigo در نسخه‌های مختلف بنزینی و برقی در دسترس است. این هاچ‌بک شهری در سال ۲۰۱۲، به عنوان بهترین خودروهای جهان انتخاب شد.

    طراحی کابین و بدنه؛ اوج سادگی

    فولکس واگن آپ! / Volkswagen Up! GTI


    فولکس واگن آپ GTI با قیمت مناسب ( ۱۳ هزار و ۷۵۰ پوند برای نسخه‌ی هاچ‌بک ۳ در، حدود ۱۴ هزار پوند برای نسخه‌ی ۵ در) یکی از اقتصادی‌ترین خودروهای اروپا است که عملکرد آن در جاده‌های شهری خارق‌العاده است. اصلی‌ترین رقبای آپ ، رنو توئینگو GT، اسمارت برابوس یا شاید نسخه‌ی جدید سوزوکی سوئیفت اسپرت باشند که همه از خودروهای شهری کاربردی هستند.

    فولکس واگن آپ GTI در کابین با روکش‌های صندلی طرح تارتان، دو صندلی گرم شونده و اسپرت در جلو، چند نشان GTI چسبانده شده در کابین، نمایشگر ۵ اینچی با پورت USB و انواع اتصالات تلفن همراه هوشمند (سیستم رهیاب ماهواره‌ای از طریق تلفن همراه در دسترس است) همراه شده که در عین سادگی، بسیار دوست داشتنی و کاربرپسند است.

    نمای بیرونی و طراحی بدنه‌ی این هاچ‌بک شهری هم از همان فرمول کابین بهره برده است. آپ GTI در انواع رنگ‌های قرمز، سفید، سیاه یا نقره‌ای تیره و البته تزئینات نسخه‌ی GTI شامل رنگ متفاوت در جلوپنجره، رینگ‌های زیبا و طرح دو خط نواری در رکاب‌ها که یادآور نسل اول گلف GTI بوده، در دسترس است.

    پیشرانه و قوای فنی؛ کافی و مناسب

    فولکس واگن آپ! / Volkswagen Up! GTI

    پیشرانه‌ی ۳ سیلندر ۱ لیتری توربوشارژ، با قدرت ۱۱۳ اسب بخار تمام آن چیزی از آپ GTI انتظار می‌رود را برآورده می‌کند. البته زمان ۸.۸ ثانیه‌ای در تست سرعت صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت اصلاً هیجان انگیز نیست، اما حس رانندگی با این هاچ‌بک ۱۰۷۰ کیلویی در نهایت سرعت ۱۹۶ کیلومتر بر ساعت، کاملاً متفاوت است. آپ در ترافیک‌های شهری و جاده‌های باریک و پر پیچ‌و‌خم بسیار چابک و لذت بخش است. به لطف وجود جعبه‌دنده‌ی دستی ۶ سرعته (فقط در نسخه‌ی GTI) با تعویض دنده‌های سریع و رانندگی در دور موتور بالای ۲۰۰۰، آپ GTI عملکردی شگفت انگیز ارائه می‌دهد.

    عملکرد آپ در جاده؛ هاچ‌بک مدرن با حس کلاسیک

    فولکس واگن آپ! / Volkswagen Up! GTI


    آپ GTI در پیچ‌ها عملکرد قابل قبولی دارد. به دلیل نبود قدرت خیلی زیاد، این هاچ‌بک دوست داشتنی تقریباً با هر سرعتی وارد پیچ می‌شود و البته با کمی کم فرمانی، به سلامت از آن خارج می‌شود. کم فرمانی ناچیز در برابر چسبندگی بالا و فرمان‌پذیری عالی، اصلاً به چشم نمی‌آید؛ شاید اگر به مدت چند صدم ثانیه در پیچ، پدال گاز رها شود، کم‌فرمانی هم وجود نداشته باشد.

    حالت‌های رانندگی مختلف یا انواع تنظیمات سیستم تعلیق در آپ GTI وجود ندارد. نبود سیستم‌های کمکی فراوان (مانند نسل فعلی گلف GTI) و دخالت بیش از اندازه‌ی کامپیوتر، در کنار سواری نسبتاً سفت ولی راحت، رانندگی در جاده‌های ناهموار و پر از دست‌انداز شهری راحت‌تر از همیشه شده است.


    فولکس واگن آپ! / Volkswagen Up! GTI

    اگر خیلی اهل رانندگی حرفه‌ای باشیم، فاصله‌ی زیاد بین پدال‌های ترمز و گاز، اجرای تکنیک پاشنه۰پنجه را کمی مشکل می‌کند. با توجه به ماهیت آپ GTI و محور جلو بودن آن، این مشکل پررنگ‌تر می‌شود؛ با این‌حال نباید از حساسیت و قدرت مناسب ترمزها سخنی به میان نیاورد.

    دیگر مشکل آپ GTI، کابین پر سروصدای آن هنگام رانندگی در بزرگراه است. البته خریداران این خودرو، به دنبال رانندگی با سرعت بالا در بزرگراه نیستند، ولی این مشکل در هاچ‌بک شهری فولکس واگن وجود دارد.

    قیمت و مصرف سوخت؛ داستان شیرین آپ

    فولکس واگن آپ! / Volkswagen Up! GTI


    فولکس واگن آپ GTI با داشتن قیمتی کمتر از ۱۴ هزار پوند (۲۰ هزار دلار) و مصرف ۵.۶ لیتر سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر، یکی از بهترین هاچ‌بک‌های اقتصادی بازار جهانی است. مدل ۸۹ اسب بخاری آپ فقط ۷۵۰ پوند قیمت کمتر دارد که به همین دلیل خرید مدل GTI بسیار مقرون به صرفه‌تر است. علاوه بر این، آپ GTI در بازار بریتانیا کم‌و‌بیش در حال پیشی گرفتن از مدل‌هایی چون فورد فیستا و سئات ایبیزا است.

    کلام آخر

    فولکس واگن آپ! / Volkswagen Up! GTI

    آپ GTI با داشتن قیمت مناسب، هزینه‌ی تعمیر و نگهداری پایین و امکانات رفاهی کافی یکی از بهترین گزینه‌های موجود برای طرفداران خودروهای هاچ‌بک شهری است. نبود این مدل از فولکس واگن در بازار برخی کشورها، راه را برای رقبای اصلی آن هموارتر کرده است.

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • فرشید فرشید چیان
    • چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶

    پورشه GTS 718 مدل 2018

    پورشه اخیرا فعالیت تازه‌ای آغاز کرده است و با انتشار ویدئوهای متعدد، ابهامات و سؤالات علاقه‌مندان خود را برطرف می‌کند. پیش از این پورشه ویدئوهایی در مورد سیستم انتقال قدرت دوکلاچه یا PDK، استدلال‌هایی برای تصمیم‌گیری در مورد تغییر از پورشه 901 به 911 و توضیحاتی در مورد پسوند GTS خودروهای تولیدی این شرکت منتشر کرده است. حالا پس از گذشت چند روز، پورشه نگاهی نزدیک به آخرین عضو خانواده‌ی GTS دارد. 

    پورشه 718 / porsche GTS

    این دو عضو جدید که هر دو با عنوان پورشه 718 شناخته می‌شوند، در حقیقت از سری خودروهای اسپرت و نسبتا ارزان‌قیمت پورشه به شمار می‌روند. پورشه 718 باکستر GTS و پورشه 718 کایمن GTS مدل ۲۰۱۸ که با ورود به خانواده خودروهای اسپرت قصد دارند تحرک بیش‌تری به روند پویای چند سال اخیر خودروساز اشتوتگارت بدهند. 

    پورشه 718 / porsche GTS

    این جفت پورشه چند ماه پیش در نمایشگاه خودروی ۲۰۱۷ لس‌آنجلس شاهد اولین نمایش جهانی خود بودند؛ در نسخه‌های قبلی این خودروها از پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۴ لیتری با تنفس طبیعی استفاده می‌شد؛ درحالی‌که مدل ۲۰۱۸ به‌جای آن از پیشرانه چهار سیلندر تخت ۲.۵ لیتری توربوشارژ بهره می‌برد. قدرت پیشرانه جدید به ۳۶۵ اسب بخار افزایش یافته که در مقایسه با پیشرانه باکستر GTS‌ سابق، ۳۵ اسب بخار و نسبت به نسل قبلی کایمن ۲۵ اسب بخار بیش‌تر است. 

    پورشه 718 / porsche GTS

    در مدل‌های جدید که از جعبه‌دنده‌ی دستی جدید استفاده کنند، گشتاور پیشرانه به ۴۲۰ نیوتن‌متر افزایش پیدا می‌کند؛ درحالی‌که استفاده از جعبه‌دنده‌ی دوکلاچه PDK باعث افزایش گشتاور به ۴۳۰ نیوتن‌متر خواهد شد. در مدل‌ باکستر و کایمن GTS گشتاور پیشرانه به ترتیب ۳۷۰ و ۳۸۰ نیوتن‌متر است که به لطف استفاده از توربوشارژ این مقادیر افزایش قابل توجهی دارند. همچنین به‌کارگیری پیشرانه جدید، زمان رسیدن خودروی 718 از صفر به ۱۰۰ کیلومتر را به ۴.۱ ثانیه می‌رساند و بیشینه سرعت به ۲۹۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید. البته تغییرات دیگری نیز در پیشرانه صورت گرفته است که تغییر سیستم ورودی و بهینه‌سازی توربوشارژ از جمله این اقدامات است.

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • فرشید فرشید چیان
    • چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶

    ایمن ترین خودروهای بازار جهانی با قیمت 30 هزار دلار و کمتر

    آزمایش های تصادف مؤسسه‌های رسمی جهان، اخیراً به‌روزرسانی‌های عمده داشته است. با در نظر گرفتن این موارد، ۱۳ خودروی ایمن بازار جهانی را که قیمتی کمتر از ۳۰ هزار دلار دارند معرفی می‌کنیم.

    با آزمایش‌های جدید و سخت‌گیرانه‌تر سازمان ایمنی ترافیک بزرگراه‌های ملی آمریکا (NHTSA) و مؤسسه‌ی بیمه و ایمنی بزرگراه‌های آمریکا (IIHS) جهت رده‌بندی ایمن‌ترین خودروهای بازار این کشور، ایمنی خودروها به مورد مهمی برای خریداران تبدیل شده است.

    اخیراً کارشناسان مؤسسه‌ی IIHS، عملکرد چراغ‌های جلو و سیستم ترمز اضطراری خودکار را در به‌عنوان فاکتورهای مهم جلوگیری از تصادف، در آزمایش‌های خود منظور کرده‌اند. خودروهایی که در تست‌های برخورد از جلو، پهلو، نیمه‌ی خودرو به طرف راننده، وضعیت استحکام سقف و عملکرد پشت‌سری‌ صندلی‌های در تصادف نمره‌ی «خوب»، در بخش جلوگیری از تصادف از روبرو نمره‌های «خیلی خوب» یا «عالی» و در آزمایش عملکرد چراغ‌های جلو نمره‌ی «قابل قبول» می‌گیرند، در کلاس «ایمن» (Top Safety Pick) طبقه‌بندی می‌شوند. برای طبقه‌بندی یک خودرو در کلاس «ایمن پلاس» (Top Safety Pick Plus)، علاوه بر این موارد، نمره‌ی تست عملکرد چراغ جلو باید «خوب» باشد.

    سوبارو/ Subaru WRX

    متأسفانه با اضافه کردن سیستم ترمز اضطراری خودکار و بهینه‌سازی عملکرد چراغ‌های جلو، قیمت خودرو بسیار بالا می‌رود. به‌عنوان مثال سدان هیوندای الانترا با قیمت پایه‌ی ۱۷ هزار و ۳۸۵ دلار (با احتساب هزینه‌ی حمل و نقل) عرضه می‌شود؛ اما ارزان‌ترین نسخه از الانترا که به سیستم ترمز اضطراری خودکار و چراغ‌های جلو با عملکرد مناسب (در قالب پکیج آپشن) مجهز است، با افزایش ۱۰ هزار دلاری، با قیمت ۲۷ هزار و ۳۳۵ دلار عرضه می‌شود.

    در این مطلب با توجه به رده‌بندی‌های IIHS، ایمن‌ترین خودروهای بازار جهانی را که با قیمتی کمتر از ۳۰ هزار دلار دسترس هستند، معرفی می‌کنیم.

    ۱۳- تویوتا راو4

    toyota rav4 2017

    قیمت پایه: ۲۵ هزار و ۵۰۵ دلار

    کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۹ هزار و ۸۸۵ دلار

    کراس‌اور کامپکت تویوتا راو4 به‌صورت استاندارد به سیستم ترمز اضطراری خودکار با قابلیت تشخیص عابر پیاده مجهز است. اما برای دریافت چراغ‌های جلوی بهینه‌شده و قرار گرفتن در رده‌بندی «ایمن» مؤسسه‌ی IIHS، باید نسخه‌ی SE یا بالاتر را انتخاب کرد.

    ۱۲- سوبارو کراس‌ترک

    subaru crosstrek  2018

    قیمت پایه: ۲۲ هزار و ۷۱۰ دلار

    کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۹ هزار و ۳۰۵ دلار

    کراس‌اور سوبارو کراس‌ترک، نسخه‌ی شاسی‌بلند مدل ایمپرتزا است که به‌صورت استاندارد به سیستم تمام چرخ محرک مجهز است. برای داشتن چراغ‌های جلوی مناسب نسخه‌ی لیمیتد و برای دریافت ترمز اضطراری خودکار و قرار گرفتن در رده‌بندی «ایمن پلاس» IIHS باید پکیج آپشن EyeSight را سفارش داد.

    ۱۱- سوبارو ایمپرتزا

    سوبارو ایمپرتزا / Subaru Impreza

    قیمت پایه: ۱۹ هزار و ۳۵۵ دلار

    کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۷ هزار و ۵۵۰ دلار

    همانند مدل کراس‌ترک، سدان سوبارو ایمپرتزا نیز به‌صورت استاندارد به سیستم تمام چرخ محرک مجهز است و برای ورود به رده‌بندی «ایمن پلاس» IIHS، باید با پکیج آپشن EyeSight همراه باشد. چراغ‌های جلو با عملکرد «قابل قبول» فقط در نسخه‌ی لیمیتد وجود دارند.

    ۱۰- هیوندای الانترا / الانترا GT

    الانترا ۲۰۱۷ اکو

    قیمت پایه: ۱۷ هزار و ۳۸۵ دلار

    کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۷ هزار و ۳۳۵ دلار

    دو سدان کامپکت الانترا استاندارد و GT به همراه پکیج‌های آپشن، شایستگی ورود به رده‌بندی «ایمن» IIHS را پیدا می‌کنند.

    ۹- کیا سول

    Kia Soul / کیا

    قیمت پایه: ۱۷ هزار و ۹۵ دلار

    کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۶ هزار و ۹۹۵ دلار

    نسخه‌ی پلاس کیا سول (Soul) با داشتن پکیج آپشن Primo به چراغ‌های جلوی بهینه و سیستم ترمز اضطراری خودکار مجهز می‌شود تا کارشناسان IIHS، این کراس‌اور کامپکت کوچک را در رده‌بندی «ایمن پلاس» قرار دهند.

    ۸- کیا سراتو

    کیا سراتو کوپه 2016 Kia Cerato

    قیمت پایه: ۱۷ هزار و ۶۹۵ دلار

    کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۶ هزار و ۴۹۵ دلار

    سراتو همانند برادر خود سول، به لطف داشتن پکیج آپشن پریمیوم پلاس در نسخه‌ی EX، در کلاس «ایمن پلاس» قرار می‌گیرد.

    ۷- مزدا CX-3

    مزدا CX-3

    قیمت پایه: ۲۱ هزار و ۸۵ دلار

    کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۶ هزار و ۱۴۰ دلار

    کراس‌اور کامپکت کوچک و زیبای مزدا CX-3 با داشتن سیستم ترمز هوشمند شهری به‌صورت استاندارد و چراغ‌های جلوی بهینه در نسخه‌ی گرند تورینگ، در کلاس «ایمن» IIHS جا خوش کرده است.

    ۶- مزدا 3

    مزدا 3 Mazda

    قیمت پایه: ۱۸ هزار و ۹۹۵ دلار

    کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۵ هزار و ۶۳۵ دلار

    نسل سوم سدان و هاچ‌بک مزدا 3 با داشتن سیستم ترمز هوشمند شهری به‌صورت استاندارد و چراغ‌های جلوی بهینه در نسخه‌ی گرند تورینگ، در کنار برادر شاسی‌بلند خود و در کلاس «ایمن» IIHS قرار گرفته است.

    ۵- مزدا CX-5

    مزدا CX-5

    قیمت پایه و کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۵ هزار و ۱۲۵ دلار

    مزدا CX-5 علاوه بر سواری اسپرت، با داشتن سیستم ترمز هوشمند شهری و چراغ‌های جلوی بهینه در مدل پایه‌ی اسپرت و نسخه‌ی گرندتورینگ به‌صورت استاندارد، سواری بی‌خطری در کلاس «ایمن» IIHS ارائه می‌کند. جالب این است که قیمت نسخه‌ی ایمن CX-5 از CX-3 به همراه آپشن کمتر است.

    ۴- هوندا آکورد

    هوندا آکورد 2018

    قیمت پایه و کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۴ هزار و ۴۶۰ دلار

    نسل جدید سدان پرطرفدار هوندا آکورد با داشتن چراغ‌های جلوی بهینه و سیستم ترمز اضطراری خودکار در تمام نسخه‌ها، در کلاس «ایمن» رده‌بندی IIHS قرار می‌گیرد.

    ۳- تویوتا کمری

    Toyota Camry 2018 / تویوتا کمری

    قیمت پایه و کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۴ هزار و ۳۹۰ دلار

    نسل هشتم تویوتا کمری به لطف داشتن چراغ‌های جلوی بهینه و ترمز اضطراری خودکار با قابلیت تشخیص عابر پیاده به‌صورت استاندارد، با افتخار در کلاس «ایمن پلاس» رده‌بندی IIHS قرار گرفته است.

    ۲- تویوتا پریوس

    تویوتا پریوس

    قیمت پایه و کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۲۴ هزار و ۳۷۰ دلار

    همانند سدان کمری، نسل چهارم تویوتا پریوس هیبریدی هاچ‌بک به‌صورت استاندارد به چراغ‌های جلوی بهینه و ترمز اضطراری خودکار مجهز است که به همین دلیل، در کلاس «ایمن پلاس» قرار می‌گیرد.

    ۱- تویوتا کورولا

    تویوتا کورولا

    قیمت پایه و کمترین قیمت به همراه آپشن‌های لازم: ۱۸ هزار و ۵۵۰ دلار

    نسل یازدهم تویوتا کورولا، در مدل پایه L تمام موارد مورد نیاز برای ورود به کلاس «ایمن» رده‌بندی IIHS را به همراه قیمتی کمتر از ۲۰ هزار دلار در اختیار می‌گذارد.

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • فرشید فرشید چیان
    • چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶

    شرکت های بزرگ خودروسازی و برند های زیر مجموعه ی انها

    شاید به خاطر داشتن مالکیت برندهای متعدد در گروه‌های مختلف خودروسازی، با توجه به دپارتمان‌های انحصاری در کشورهای مختلف و البته تغییرات کلی، برای کسانی که هرروز پیگیر اخبار دنیای خودرو نیستند، کمی مشکل باشد.

    به عنوان مثال برندهای اروپایی و البته بریتانیایی و آلمانی واکسهال (Vauxhall) و اوپل (Opel) چند دهه تحت مالیکتجنرال موتورز آمریکایی قرار داشتند. اما در سال ۲۰۱۷ این دو برند به قیمت ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار، در کنار برندهای فرانسوی پژو و ستروئن، زیر چتر گروه خودروسازی پژو-سیتروئن (PSA) قرار گرفتند.

    آگاهی از تک‌تک برندها و دپارتمان‌‌های مختلف گروه‌های خودروسازی در جمع دوستان، شما را یک عشق خودروی واقعی نشان می‌دهد و البته به شما کمک می‌کند تا دانش عمومی و اختصاصی اطرافیان خود از دنیای خودرو را بسنجید. در ادامه به معرفی گروه‌های بزرگ خودروسازی و برندهای تحت مالکیت آن‌ها می‌پردازیم.

    بی‌ام‌و

    بی ام و / BMW

    شرکت Rapp Motorenwerke که در سال ۱۹۱۳ تأسیس شد و به ساخت پیشرانه‌های هواپیما می‌پرداخت، در سال ۱۹۱۷ به شرکت Bayerische Motoren Werke یا به اختصار BMWتغییر نام داد. بی‌ام‌و در سال ۱۹۲۲ به شرکت هواپیمایی Bayerische Flugzeug-Werke محلق شد تا گستره‌ی فعالیت خود را از ساخت پیشرانه، به ساخت موتورسیکلت (مدل R32) افزایش دهد. این شرکت آلمانی در سال ۱۹۲۸ با عرضه‌ی مدل 3/15 به صنعت خودروسازی وارد شد.

    ساختار کلی و برندهای زیر مجموعه‌ی بی‌ام‌و پیچیده نیست و در ۴ مورد زیر خلاصه می‌شود.

    • بی‌ام‌و (BMW)، برند آلمانی
    • مینی (Mini)، برند بریتانیایی
    • رولزرویس (Rolls-Royce)، برند بریتانیایی
    • دپارتمان موتورسیکلت بی‌ام‌و (BMW Motorrad)

    دایملر

    دایملر / Daimler

    گروه دایلمر (Daimler-Motoren-Gesellschaft) یا به اختصار DMG در سال ۱۸۹۹ تأسیس شد. این شرکت در سال ۱۹۲۶ با شرکت Benz & Cie ترکیب شد تا گروه دایملر-بنز AG تشکیل شود.

    نام مرسدس برای اولین بار در اوایل دهه‌ی ۱۹۰۰ مطرح شد. در آن دوران، امیل جلینک با خودروهای دایملر تحت عنوان مرسدس که به نام دخترش اشاره داشت، در مسابقات اتومبیلرانی شرکت می‌کرد. به دلیل موفقیت‌های جلینک، در سال ۱۹۰۲ نشان مرسدس بر خودروهای دایملر نمایان شد.

    دفتر اصلی دایملر AG در اشتوتگارت آلمان قرار دارد؛ برندهای زیرمجموعه‌ی این گروه از خودروهای برقی تا شرکتی که در ساخت اتوبوس‌های مدرسه فعال است را در بر می‌گیرد.

    Mercedes-Benz / مرسدس بنز

    • مرسدس بنز (Mercedes-Benz)، برند آلمانی
    • اسمارت (Smart)، برند آلمانی
    • کامیون‌های مرسدس بنز
    • فریت‌لاینر (Freightliner)، شرکت آمریکایی کامیون‌سازی
    • فوسو (Fuso)، شرکت ژاپنی کامیون و اتوبوس‌سازی تجاری
    • وسترن استار (Western Star)، شرکت آمریکایی کامیون‌سازی
    • بارات‌بنز (Bharatbenz)، شرکت هندی کامیون و اتوبوس‌سازی
    • ون‌های مرسدس بنز
    • اتوبوس‌های مرسدس بنز
    • سترا (Setra)، شرکت آلمانی اتوبوس‌سازی
    • توماس بیلت (Thomas Built)، شرکت آمریکایی اتوبو‌سازی (شناخته شده در ساخت اتوبوس‌های مدرسه)

    جنرال موتورز

    جنرال موتورز / General Motors

    ویلیام سی.دورانت که در آن دوران مالک بیوک بود، در سال ۱۹۰۸ گروه جنرال موتورز را به عنوان یک شرکت هلدینگ برندهای خودروسازی تأسیس کرد. مدتی طول نکشید که شرکت‌های دیگر مانند اولدزموبیل (Oldsmobile) و کادیلاکهم به این گروه پیوستند. دفاتر مرکزی جنرال موتورز در دیترویت آمریکا واقع شده است.

    این گروه که روزگاری مالکیت برندهای خودروسازی بسیاری را در اختیار داشت (بیش از ۳۰ شرکت مختلف)، در سال ۲۰۰۹ با ورشکستگی روبرو شد. به دنبال این اتفاق، شرکت‌های اولدزموبیل، پونتیاک، ساترن و هامر تعطیل شدند. برندهای زیرمجموعه‌ی فعلی جنرال موتورز شامل موارد زیر است.

    جنرال موتورز / General Motors

    • اتوبائوجن (Autobaojun)، شرکت چینی
    • بیوک (Buick)، برند آمریکایی
    • کادیلاک (Cadillac)، برند آمریکایی
    • شورولت (Chevrolet)، برند آمریکایی
    • GMC، برند آمریکایی
    • هولدن (Holden)، دپارتمان سابق جنرال موتورز استرالیا
    • جیفنگ (Jiefang)، شرکت چینی کامیون‌سازی
    • وولینگ (Wuling)، برند چینی

    فیات-کرایسلر

    Fiat Chrysler / فیات کرایسلر

    در سال ۲۰۱۴، شرکت‌های‌ ایتالیایی فیات و آمریکایی کرایسلربه‌هم پیوستند تا گروه خودروسازی فیات-کرایسلر تشکیل شود. جرقه‌ی جدی ترکیب این دو شرکت، در سال ۲۰۱۱ و با سهام‌دار شدن فیات شروع شد. مقامات شرکت ایتالیایی فیات به مرور سهم بیشتر کرایسر را خریداری کردند.

    فیات (Società Anonima Fabbrica Italiana di Automobili Torino یا به اختصار F.I.A.T.) در سال ۱۸۹۹ تأسیس شد. کرایسلر اما (Chrysler Motor Corporation ) در سال ۱۹۲۵ متولد شد؛ البته والتر کرایسلر به عنوان مؤسس این شرکت آمریکایی، پیش از ایجاد کرایسلر در صنعت خودروسازی حضور فعال داشت. از لحاظ فنی دفتر مرکزی فیات-کرایسلر در لندن واقع شده است، اما بیشتر فعالیت‌های این گروه در دفاتر اصلی کرایسلر میشیگان آمریکا و فیات تورین ایتالیا انجام می‌شود.

    سرجیو مارکیونه به عنوان مدیرعامل فیات-کرایسلر، مدیرعاملفراری و رئیس هیئت مدیره‌ی مازراتی حدود یک سوم سهام فیات-کرایسلر و بخش زیادی از سهام فراری را در اختیار دارد. با اینکه فراری از لحاظ منابع مالی، کاملاً مستقل است اما به دلیل نفوذ سرجیونه و رابطه‌ی نزدیک وی با خانواده‌های انجلی والکان ، تاحدودی زیر چتر گروه فیات-کرایسلر قرار می‌گیرد. برندهای زیر مجموعه‌ی فیات-کرایسلر، شامل چند شرکت ایتالیایی و آمریکایی معروف می‌شود.

    Fiat Chrysler / فیات کرایسلر

    • کرایسلر (Chrysler)، برند آمریکایی
    • دوج (Dodge)، برند آمریکایی
    • جیپ (Jeep)، برند آمریکایی
    • رَم (Ram)، برند آمریکایی
    • فیات (Fiat)، برند ایتالیایی
    • آلفارومئو (Alfa Romeo)، برند ایتالیایی
    • دپارتمان خودروی تجاری  Fiat Professional
    • لانچیا (Lancia)
    • مازراتی (Maserati)، برند ایتالیایی

     

    فورد

    فورد / Ford

    هنری فورد در سال ۱۹۰۳ شرکت خودروسازی فورد را با سرمایه‌گذاری ۱۲ نفر تأسیس کرد. این شرکت آمریکایی با عرضه‌ی مدل T به عنوان «خودروی مردمی» در سال ۱۹۰۸ تاریخ‌ساز شد؛ تا سال ۱۹۲۷، حدود ۱۵ میلیون دستگاه از فورد مدل T ساخته شد.

    با اینکه گروه خودروسازی فورد، پیش از این مالکیت شرکت‌هایی مانند استون مارتین و ولوو را در اختیار داشت، زیرمجموعه‌های فعلی آن فقط به ۲ شرکت می‎رسد.

    • فورد (Ford)، برند آمریکایی
    • لینکلن (Lincoln)، برند آمریکایی

    هوندا

    honda / هوندا

    سویچیریو هوندا و تاکئو فوجیساوا در سال ۱۹۴۸، شرکت هوندارا تأسیس کردند. این شرکت ژاپنی با تولید اولین موتورسیکلت هوندا در سال ۱۹۴۹ خط تولید کامل خود را آغاز کرد؛ پیش از این، فعالیت هوندا به تولید پیشرانه‌های موتورگازی محدود می‌شد.

    هوندا در سال ۱۹۶۳ با دو مدل متفاوت، وانت T360 و خودروی اسپرت S500 به صنعت خودروسازی ورود پیدا کرد. دفتر مرکزی هوندا با ۳ زیرمجموعه، در میناتو ژاپن قرار دارد.
    honda / هوندا

    • هوندا (Honda)، برند ژاپنی
    • آکورا (Acura)، برند لوکس هوندا
    • Honda Powersports، دپارتمان دیگر وسائل نقلیه هوندا مانند موتورسیکلت، ATV و ...

    هیوندای

    هیوندای

    هیوندای ابتدا در سال ۱۹۴۷ در قالب یک شرکت ساختمانی تأسیس شد و سپس در سال ۱۹۶۷ به صنعت خودروسازی ورود پیدا کرد. اولین خودروی هیوندای با نام Pony در سال ۱۹۷۶ عرضه شد؛ این خودرو در واقع همان فورد کورتینا بود که تحت لیسانس هیوندای با این نام تولید شد.

    شرکت کیا ابتدا با نام Kyungsung Precision Industry و با هدف تولید قطعات دوچرخه در سال ۱۹۴۴ تأسیس شد. در سال ۱۹۵۲ بود که این شرکت به‌رسمی به Kia تغییر نام داد. اولین خودروی تولیدی کیا وانت سه چرخه‌ی طراحی شده توسط مزدابود که در سال ۱۹۶۲ تحت لیسانس این شرکت تولید شد.

    هیوندای / Hyundai

    کیا در سال ۱۹۹۷ ورشکسته شد که به همین دلیل با هیوندای ادغام شد. گروه خودروسازی هیوندای واقع در کره‌ی جنوبی، در حال حاضر ۳ برند زیرمجموعه دارد.

    • هیوندای (Hyundai)، کره‌ی جنوبی
    • کیا (Kia)، کره‌ی جنوبی
    • جنسیس (Genesis)، کره‌ی جنوبی

    پژو-سیتروئن

    پژو-سیتروئن / PSA

    گروه خودروسازی PSA در سال ۱۹۷۶ با ادغام شرکت‌های فرانسوی پژو و سیتروئن تأسیس شد. این گروه که ابتدا با عنوان پژو-سیتروئن شناخته می‌شد، در سال ۲۰۱۶ به گروه PSA تغییر نام داد. این گروه در سال ۲۰۱۷، شرکت‌های اوپل و واکسهال را با قیمت ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار از گروه جنرال موتورز خریداری کرد.

    گروه PSA هم اکنون به ۵ شرکت زیرمجموعه تقسیم می‌شود.

    پژو

    • پژو (Peugeot)، برند فرانسوی
    • سیتروئن (Citroën)، برند فرانسوی
    • DS، برند لوکس PSA
    • اوپل (Opel)، برند آلمانی
    • والکسهال (Vauxhall)، برند بریتانیایی

    رنو-نیسان-میتسوبیشی

    رنو نیسان میتسوبیشی

    گرروه یا اتحاد رنو-نیسان در سال ۲۰۱۶ با ورداخت مبلغ ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار، شرکت ژاپنی میتسوبیشی را اختیار گرفتند. اتحاد شرکت‌های رنو و نیسان در سال ۱۹۹۹ شکل گرفت. اتحاد این دو شرکت دفتر مرکزی ندارد و فعالیت‌های کلی، از دفاتر اصلی رنو در فرانسه و نیسان و میتسوبیشی در ژاپن هماهنگ می‌شود.

    گروه خودروسازی رنو-نیسان-میتسوبیشی ۱۰ برند زیرمجموعه‌ی کلی را دربرمی‌گیرد.

    اتحاد نیسان - رنو - میتسوبیشی

    • رنو (Renault)، برند فرانسوی
    • نیسان (Nissan)، برند ژاپنی
    • میتسوبیشی (Mitsubishi)، برند ژاپنی
    • داچیا (Dacia)، شرکت خودروسازی رومانیایی
    • آلپاین (Alpine)، تیونر وخودروساز فرانسوی
    • اینفینیتی (Infiniti)، برند لوکس نیسان
    • داتسون (Datsun)، برند ژاپنی
    • لادا (Lada)، شرکت خودروسازی روسی
    • رنو-سامسونگ (RSM)، شرکت خودروساز واقع در کره‌ی جنوبی
    • ونوشا (Venucia)، شرکت خودروساز چینی

    تاتا

    تاتا تیاگو

    شرکت تجاری تاتا در سال ۱۸۶۸، توسط جمشیدجی نوشروانجی تاتا در شهر بمبئی هندوستان تأسیس شد. این شرکت در حوزه‌های مختلفی مانند پارچه تا مدیریت هتل‌های لوکس فعالیت داشت. گروه تجاری تاتا در سال ۱۹۰۷ در صنایع تولید آهن و فولاد آغاز فعالیت کرد و تاتاموتورز در سال ۱۹۴۵ تأسیس شد. پس از خرید برندهای جگوار و لندرور در سال ۲۰۰۸، تعداد شرکت‌های زیرمجموعه‌ی این گرو بزرگ هندی، به ۴ برند رسید.

    • تاتا (Tata)، برند هندی
    • لندرور (Land Rover)، برند بریتانیایی
    • جگوار (Jaguar)، برند بریتانیایی
    • خودروهای تجاری تاتا دوو (Tata Daewoo)

    تویوتا

    تویوتا / Toyota

    تویوتا که ابتدا در تولید دستگاه‌های ریسندگی فعالیت داشت، در سال ۱۹۳۵ با عرضه‌ی وانت G1، دپارتمان خودروسازی خود را ایجاد کرد. در سال ۱۹۳۷، با تغییرات اساسی، گروه خودروسازی تویوتا تأسیس شد. اولین محصولات تویوتا، وانت GA و نسخه‌ی جدید G1 بود. این شرکت ژاپنی با ۴ برند زیرمجموعه در حال فعالیت است.

    • تویوتا (Toyota)، برند ژاپنی
    • لکسوس (Lexus)، برند لوکس تویوتا
    • هینو (Hino)، خودروهای تجاری، برند ژاپنی
    • دایهاستو (Daihatsu)، برند ژاپنی

    فولکس واگن

    Volkswagen / فولکس واگن

    گروه خودروسازی فولس واگن، در سال ۱۹۳۷ با رهبری جبهه‌ی کارگری آلمانی (DAF) و زیر نظر آدولف هیتلر تأسیس شد. واژه‌ی فولکس واگن، به معنی «خودروی مردمی» است. این شرکت فرصت کافی برای تولید خودروهای انبوه پیدا نکرد و با آغاز جنگ جهانی دوم، تمرکز اصلی آن ساخت خودروهای نظامی بود.

    مقامات این شرکت با تکیه بر شعار «خودروی مردمی» مدل افسانه‌ای بیتل (Beetle) را تولید کردند که رقم فروش آن از ۲۱ میلیون دستگاه نیز عبور کرد. این غول خودروسازی آلمان بیش از ۱۲ برند زیرمجموعه را در اختیار دارد.

    Volkswagen / فولکس واگن

    • فولکس واگن (Volkswagen)، برند آلمانی
    • آئودی (Audi)، برند آلمانی
    • بنتلی (Bentley)، برند بریتانیایی
    • بوگاتی (Bugatti)، برند فرانسوی
    • لامبورگینی (Lamborghini)، برند ایتالیایی
    • پورشه (Porsche)، برند آلمانی
    • سئات (SEAT)، برند اسپانیایی
    • اشکودا (Skoda)، برند جمهوری چک
    • مان (MAN)، شرکت آلمانی کامیون و اتوبوس‌سازی
    • اسکانیا (Scania)، شرکت سوئدی کامیون و اتوبوس‌سازی
    • خودروهای تجاری فولس واگن
    • دوکاتی (Ducati)، برند موتورسیکلت‌سازی ایتالیایی

    جیلی

    جیلی / Geely

    لی شوفو در سال ۱۹۸۶، گروه هولدینگ ژیانگ جیلی را تأسیس کرد که به‌دنبال آن، شرکت خودروسازی جیلی، در سال ۱۹۹۷ متولد شد. با اینکه سابقه‌ی این شرکت حتی به ۲ دهه هم نرسیده است، اما با خریداری برندهای مطرح خودروسازی جهان، جیلی تقریباً در صنعت خودروسازی جهان شناخته شده است.

    اخیراً مقامات جیلی با خرید سهم جدیدی از شرکت AB Volvo که در ساخت کامیون و اتوبوس‌های ولوو و رنو فعالیت می‌کنند، به دنبال مالکیت این برند نیز هستند.

    • جیلی (Geely)، برند چینی
    • ولوو (Volvo)، برند سوئدی
    • لوتوس (Lotus)، برند بریتانیایی
    • پروتون (Proton)، شرکت خودروسازی مالزیایی
    • لینک اند کو (Lync & Co)، شرکت خودروسازی چینی با تمرکز بر خودروهای برقی
    • یوآن چنگ (Yuan Cheng Auto)، شرکت خودروسازی چینی
    • ترافوگیا (Terrafugia)، شرکت آمریکایی فعال در ساخت خودروهای پرنده
  • ۰ پسندیدم
  • ۲ نظر
    • فرشید فرشید چیان
    • چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶

    کیا ریو GT 2018 معرفی شد

    شاید شنیده باشید که می‌گویند چیزهای خوب در بسته‌های کوچک می‌آیند؛ به نظر می‌رسد این موضوع درباره خودروی کیاریو GT صدق می‌کند که یکی از قدرتمندترین نسخه‌های پرفروش بخش B هاچ‌بک‌های جمع‌وجور این شرکت است. به گفته‌ی مایکل کول، مدیر بخش اروپایی شرکت کیا موتورز، ریو GT مدل ۲۰۱۸ محدوده وسیعی از ویژگی‌های راحتی و ایمنی، ظرافت، قابلیت اطمینان و ظاهر اسپرت را به نمایش می‌گذارد.

    kia rio GT 2018 / کیا ریو

    طراحی فضای بیرونی 

    کیا ریو GT مدل ۲۰۱۸ بیشتر ویژگی‌های طراحی نسل فعلی ریو را حفظ می‌کند.

    kia rio GT 2018 / کیا ریو

    در طراحی کیا ریو GT جدید از ویژ‌گی‌های طراحی نسل کنونی ریو استفاده شده و تغییر چندانی در آن ایجاد نشده است. البته موارد قابل توجهی هم وجود دارد که در طراحی بیرونی ریو GT لحاظ می‌شود. این افزونه‌ها به‌صورت به‌روزرسانی‌های شیک ارائه می‌شود؛ از جمله جلو پنجره مشبک ذوزنقه‌ای «تایگر نوز» یا «دماغ ببری» که با پرداخت براق سیاه و کرومی ظاهر زیبایی دارد. با توجه به پسوند GT در نام خودرو، چراغ‌های مه‌شکن LED مکعبی استفاده می‌شود که بخشی از تزئینات بیرونی مدل‌های GT است. اسپویلر سیاه، چراغ LED روشنایی روز، طرح پنجره کرومی و خروجی دوگانه اگزوز نیز بخش دیگری از ویژگی‌های زیبایی‌شناسی و ارتقاء آیرودینامیک هاچ‌بک کیا ریو GT خواهد بود.

    طراحی فضای داخلی

    صندلی‌ها در حال حاضر با پوشش چرم مصنوعی سیاه تزئین شده است.

    kia rio GT 2018 / کیا ریو

    همان داستان برای فضای داخلی نیز وجود دارد و تغییرات کمی به چشم می‌خورد. به‌عنوان مثال صندلی‌ها با روکش چرم مصنوعی سیاه آراسته خواهند شد و امکان انتخاب رنگ خاکستری هم وجود دارد. پوشش فرمان چرمی «D-cut» باید نظر بیننده را به خود جلب کند؛ زیرا برای حالت رانندگی اسپرت طراحی شده است. سطوحی مانند گیره‌های در و اهرم تعویض دنده نیز با تریم متالیک در دسترس هستند و داشبورد با پرداخت فیبر کربنی ارائه می‌شود. 

    سیستم محرکه

    kia rio GT 2018 / کیا ریو

    قدرت از پیشرانه ۱ لیتری توربوشارژ خطی سه سیلندر تولید می‌شود که قادر است ۱۱۸ اسب بخار توان تولید کند که ۱۲ اسب بخار بیشتر از خودروهای ریو موجود در بازار ایالات متحده است. قدرت خروجی از طریق جعبه‌دنده‌ی دستی ۶ سرعته به چرخ‌ها منتقل می‌شود و تغییراتی در دیفرانسیل و بقیه اجزا مشاهده نمی‌شود. اگر ریو GT جدید شبیه نسل‌های گذشته باشد، انتظار می‌رود این هاچ‌بک کامپکت و اسپرت بتواند از صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت را در ۹.۸ ثانیه طی کند و بیشینه سرعت آن به ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت برسد. همان‌طور که می‌بینید، زیاد نیست؛ اما نباید از پیشرانه سه سیلندر و ۱۱۸ اسب بخار قدرت انتظار بیش‌تری داشت. 

    قیمت خودرو

    kia rio GT 2018 / کیا ریو

    کیا هنور جزئیات قیمت‌گذاری ریو GT مدل ۲۰۱۸ را اعلام نکرده است؛ اما آن طور که گفته شده، برای بازار آمریکا طراحی نشده و فعلا در بازارهای اروپایی به فروش خواهد رسید. البته گمانه‌زنی‌هایی نیز شده و سخنگوی کیا احتمال داده است که قیمت این خودرو در محدوده ۲۰ هزار دلار باشد. 

    رقبا

     فورد فیستا ST

    ford Fiesta ST / فورد فیستا

    فقط تشابه نام نیست که فورد فیستا ST را رقیب مستقیم کیا ریو GT می‌کند؛ هاچ‌بک فیستا ST  همانند همتای کیا خود، ویژ‌گی‌هایی فراتر از حالت استاندارد ارائه می‌دهد که بیش‌تر برای رانندگی اسپرت طراحی شده است. فیستا با تعلیق اسپرت پایین‌تر، صندلی‌های اسپرت، فرمان اسپرت پایین و مجموعه جدیدی از رینگ‌های آلیاژی ۱۷ اینچی ارائه می‌شود. تغییرات کوچکی نیز در آیرودینامیک خودرو وجود دارد که البته کم‌شمارند. فورد فیستا از پیشرانه سه سیلندر اکوبوست ۱.۰ لیتری شبیه ریو بهره می‌برد؛ اما امکان استفاده از گزینه دیزلی بزرگ‌تری نیز وجود دارد. پیشرانه دیزلی ۱.۵ لیتری می‌تواند ۱۱۸ اسب بخار قدرت تولید کند که دقیقا به اندازه قدرت تولیدی پیشرانه ۱.۰ لیتری ریو است. 

    نتیجه‌گیری

    kia rio GT 2018 / کیا ریو

    اهاچ‌بک کیا ریو GT‌ مدل ۲۰۱۸، در بسیاری از ویژگی‌های فنی قابل رقابت با خودروهای مدرن خودروسازان اروپایی و آمریکایی نیست؛ اما به لطف قیمت پایین گزینه خوبی برای کسانی است که قدرت خرید پایینی دارند. البته کیا سعی کرده است تغییرات خوبی در آیرودینامیک، رانندگی اسپرت، فضای داخلی و بیرونی ایجاد کند که نسبت به نسخه‌های قبلی این خودرو بهتر هستند. با این حال خودروی ریو GT می‌تواند در حد و اندازه نام ریو و نه بیش‌تر از آن ظاهر شود؛ همان‌طور که پیش از  این‌ بود. 

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • فرشید فرشید چیان
    • چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶